Jag har arbetat som studiokeramiker sedan år 1972. Huvudsakligast tillverkar jag drejad funktionell brukskeramik. Jag har följt olika trender inom mat och dryck och gjort bl.a. espresso- och café au lait-koppar, pastaskålar, kärl för japansk mat, bowl-skålar, teskålar m.m. I dag drejar jag främst koppar för varma drycker samt matcha teskålar till tebutiker. Min formgivning är enkel och med de egna glasyrerna vill jag ge min keramik en personlig prägel. Glasyrerna har fått namn som Bambu, Marmor, Granit, Monet, Abborrgräs och Mossa.
Under år 2022 redigerade jag en Hashi skrift för Japanska Kulturens Vänner som heter ”Japanilaisen ja suomalaisen keramiikan luovuuden lähteillä”.
Olen työskennellyt studiokeraamikkona vuodesta 1972. Pääasiassa valmistan dreijattua keramiikkaa arkikäyttöön. Olen seurannut erilaisia ruoka- ja juomatrendejä ja valmistanut espresso- ja café au lait-kuppeja, pastakulhoja, astioita japanilaiselle ruoalle, bowl-kulhoja, teekulhoja ym. Tänä päivänä dreijaan eniten kuppeja kuumille juomille sekä matcha teekulhoja teekaupoille. Muotoiluni on yksinkertainen ja omilla lasitteillani haluan antaa keraamiikalleni persoonallisen ilmeen. Lasittet ovat saaneet nimejä kuten Bambu, Marmori, Graniitti, Monet, Ahvenruoho sekä Sammal.
Vuoden 2022 aikana olin tuottamassa Japanilaisen kulttuurin ystävien Hashi julkaisun nimeltään ”Japanilaisen ja suomalaisen keramiikan luovuuden lähteillä”.