Olen työskennellyt studiokeraamikkona vuodesta 1972. Pääasiassa valmistan dreijattua keramiikkaa arkikäyttöön. Olen seurannut erilaisia ruoka- ja juomatrendejä ja valmistanut espresso- ja café au lait-kuppeja, pastakulhoja, astioita japanilaiselle ruoalle, bowl-kulhoja, teekulhoja ym. Tänä päivänä dreijaan eniten kuppeja kuumille juomille sekä matcha teekulhoja teekaupoille. Muotoiluni on yksinkertainen ja omilla lasitteillani haluan antaa keraamiikalleni persoonallisen ilmeen. Lasittet ovat saaneet nimejä kuten Bambu, Marmori, Graniitti, Monet, Ahvenruoho sekä Sammal.
Tapahtuman aikana kerron työstäni, muotoilusta ja lasituksistani.
Vuoden 2022 aikana olen ollut tuottamassa Japanilaisen kulttuurin ystävien Hashi julkaisun nimeltään ”Japanilaisen ja suomalaisen keramiikan luovuuden lähteillä”.