Nanna Sjöström Atelje

Bildkonst

Plats
Mariehamn

Hemsida
www.nannasjostrom.ax

Jag arbetar med många olika tekninker men främst är det grafiken som jag huvudskligen sysslar med I min ateljé finns mycket att se och även om inte allt är till salu så finns det en chans att du hittar en favorit som du kan komma tillbaka till även under andra dagar än på Konstrundan. Att diskutera konst och berätta hur jag arbetar är viktigt. Att möta publiken i ateljén är berikande och förhoppningsvis mer avslappnat än på utställningar o.s.v Att knyta kontakter är roligt så du blir nog inte besviken när du kommer till ateljen Du kan också köpa min konstbok till specialpris under dagarna då jag önskar dig vart VÄLKOMMEN

Työskentelen monilla eri tekniikoilla, mutta eniten teen grafiikkaa. Ateljeessani on paljon nähtävää vaikka kaikki ei ole myytävänä on sinulla mahdollisuus löytää jotain. Voit tulla hankinnoille myös Konstrundan jälkeen.

Keskutelen mielelläni taiteesta ja työstäni. On mukavaa tavata kävijät omassa ympäristössään rennompana kuin gallerioiden näyttelyissä. Solmin mielelläni uusia kontakteja. Et tule pettymään luonani. 

Konstrundanina aikaan myyn taidekirjaani erikoishintaan. Lämpimästi tervetuloa!