Galleria ArtMarina

Bildkonst

Plats
Storpellinge

Hemsida
http://users.utu.fi/maales/terttu

Elämästäni ja taiteestani

Olen syntynyt Nurmeksessa 1950. Nuoruuden innolla ja palolla harrastin maalaamista teini-ikäisenä, kunnes taas 1986 löysin rakkaan harrastukseni. Viimeisin ns. normaali työni oli oma yritys, kasvis-kalaravintola Lohjalla, jonka myin syksyllä 2001 ja heittäydyin vapaan taiteilijan elämään.

Nykyinen kotipaikkani sijaitsee Porvoon saaristossa Suur-Pellingissä lossin ja neljän sillan takana, jossa pidän Galleria Bodania kesäisin. Talvisin asun mieheni kanssa Teneriffalla, jolloin suurin osa töistäni syntyy.

Näillä kotisivuilla voit tutustua maalausteni tematiikkaan. Keskeisiä aiheitani ovat suomalainen luonto (erityisesti saaristo), erilaiset naisfiguurit sekä myyttiset aihelmat naisen elämästä. Teen niin pastelleja, guasseja, öljymaalauksia kuin akvarellejakin. Joskus maalaukset voivat syntyä myös erilaisille materiaaleille kuten kiville tai mahongille.

Huhtikuusta marraskuulle minut tavoittaa Pellingistä, missä Galleria ArtMarina on kesäkuukausina auki pihapiirissäni lauantaisin ja sunnuntaisin.