Filippa Hella, Galleri Colmio

Plats
Borgå Porvoo

Hemsida
http://filippahella.strikingly.com/

Filippa Hella, serietecknare och illustratör. 

På mitt arbetsfält växer serier, illustrationer, teckningar och akvareller. Tecknandet är för mig en process som synliggör något som jag bär inom mig, det är en kanal från mitt hjärta via handen till pappret. Jag vill upptäcka nya färger och hitta stämningar som är svåra att uttrycka i ord.

Jag deltar i årets Konstrunda med en liten utställning på Galleri Colmio som hör ihop med min bilderbok för vuxna som heter Den röda tråden.

Filippa Hella, sarjakuvapiirtäjä ja kuvittaja

Minun työsarallani kasvaa sarjakuvia, kuvituksia, piirustuksia ja akvarelleja. Piirtäminen on minulle prosessi, joka tekee näkyväksi asioita, joita kannan sisälläni. Se on niille kanava sydämestäni paperille. Haluan löytää vaikeasti sanoin ilmaistaville asioille uusia värejä ja tunnelmia.

Tänä vuonna osallistun Konstrundaniin näyttelyllä Galleria Colmiossa. Näyttely liittyy aikuisten kuvakirjaani Den röda tråden.

 

 

Den röda tråden (Punainen lanka)
Galleria Colmiossa järjestetään kirjan julkaisutilaisuus ja kerronnallinen näyttely naisesta ja hänen elämänsä punaisesta langasta. Taulujen aiheet ovat samat kuin kirjassa. Ne kuvaavat kuinka nainen eritavoin kohtaa elämän punaisen langan. Hän sotkeutuu siihen, kompuroi sen yli ja kävelee nuoralla sen ylitse. Naisella ei ole selkeitä kasvonpiirteitä ja hänellä on yllään yksinkertainen harmaa leninki, sillä hän voi olla kuka tahansa. Konstrundan -viikonlopun aikana olen paikalla galleriassa ja jatkan punaista lankaa paperille virkaten ja ommellen.