Natalia Kaleva, Natalia´s Art studio

Plats
Kristiinankaupunki

Hemsida
www.nataliart.fi

Natalia Kaleva - bildkonstnär och inredningsarkitekt, Årets konstnär i Kristinestad 2014

Natalia är hemma från Ryssland, men har bott i Finland i 24 år. Redan i sitt hemland studerade hon vid flera konstskolor i Moskva, bland annat i konstskola för barn och ungdomar och i yrkesskola.

Hon blev inredningsarkitekt från designcentret under Unesco i Moskva. Natalia har fortsatt sina inredningsstudier och konstnärliga studier både i Finland och England.

Nuförtiden bor Natalia i Kristinestad. I sina verk förenar hon sina två yrken genom stora tavlor, som förbättrar känslan i miljön och påverkar betraktaren positivt.

För mig betyder konst skönhet, harmoni och mirakel. -NK

Natalia Kaleva - kuvataiteilija ja sisustussuunnittelija, Vuoden taiteilija 2014 Kristiinankaupungissa

Natalia on kotoisin Venäjältä, mutta on asunut Suomessa 24 vuotta. Hän kävi jo kotimaassaan Moskovassa useita taidekouluja m.m. lasten ja nuorten taidekoulun sekä ammatillisen taidekoulun.

Hän on myös valmistunut sisustussuunnittelijaksi Moskovan Unesco-alaisesta Design keskuksesta. Suomessa sekä Englannissa Natalia on jatkanut sisustus- ja taideopintojaan.

Nykyään Natalia asuu Kristiinankaupungissa. Teoksissaan hän yhdistää nämä kaksi ammattia ja maalaa isokokoisia tauluja, jotka väreillä parantavat ympäristön tunnelmaa ja vaikuttavat katsojaan positiivisella tavalla. 

Taide merkitsee minulle kauneutta, harmoniaa ja ihmeitä.  - NK